Skip to content
NEW COLLECTION!
NEW COLLECTION!

Cajsa Landin Februari 2022

W.A.S.A. lanserar komplett
kategori med träningsprodukter
från Jessica Simpson.

Det är Februari och vi är många som riktigt längtar efter att ta tag i hälsan efter jul- och nyårshelgernas traditionsenliga frossande. Men vi är inte ensamma - även framgångsrika kändisar kan tappa kontrollen på hälsan ibland. Det viktiga är bara att man tar sig tillbaka på banan och fortsätter kämpa mot sina mål!Det är av den här anledningen som W.A.S.A. Wireless är särskilt taggade inför vår senaste produktlansering: Jessica Simpson Fitness.

Jessica la själv i höstas ut ett inlägg på Instagram där hon berättade om när hon nått botten, både vad gällde vikt och sin egen hälsa. Hon kände att hon inte kände igen sig själv och att hon blivit fast besluten att det var dags att göra något åt det. 

Det är med den styrkan, initiativkraften, och peppen som vi vill dela Jessica Simpson Fitness med fler hälsomedvetna människor - nu för första gången i Sverige! För att fira lanseringen har vi samlat lite tips som hjälper dig ta dig an januari med nya krafter, härlig energi - och kanske tillfället att unna dig något snyggt som hjälper dig på vägen?

 1. Drick Vatten!

Det låter så simpelt men att dricka ordentligt med vatten kan ha flera positiva effekter. Att få i sig ordentligt med vatten hjälper nämligen:

     • Mättnadskänsla
     • Matsmältning
     • Hudens spänstighet
     • Energinivå
     • Träningsresultat

Det här är bara ett urval av all nytta vatten gör i kroppen. Samtidigt kan det vara svårt att komma ihåg att dricka under dagen. Genom att ha en färgglad, större vattenflaska med dig på språng var du än går, har du alltid tillgång till uppfriskande dryck. Dessutom blir det lättare att ha koll på hur mycket du får i dig eftersom du vet precis hur mycket vatten som ryms i en flaska varje gång du fyller på den!

2. Sätt mätbara mål

Experter är eniga om att en av de faktorer som gör att nyårslöften lyckas eller inte handlar om huruvida de är mätbara. Att säga “jag ska träna massvis” är svårt att följa eftersom det är oklart hur mycket det handlar om. Börja istället med något som är uppnåeligt, rimligt och som du enkelt kan stämma av. Jessicas egen favorit är stegräkning - bestäm dig för ett visst antal steg (10 000 steg om dagen rekommenderas ofta av hälsoexperter), skaffa en stegräknare, och börja gå! Det fina med stegräkning är att det är gratis, enkelt, och bäst av allt: alla steg du tar under dagen räknas, inte bara träningspassen. När du känner att du behöver en extra utmaning är det bara and spänna fast handleds- och fotledsvikter som tonar musklerna medan du går. 

3. Sänk tröskeln

Första veckan i januari har vi ofta energi och viljestyrka som hjälper oss komma igång när det tar emot, men snart kommer vardagen och midvintermörkret ikapp oss. Då räcker det inte att man lagt ut träningskläderna i förväg när snålblåsten viner runt husknuten. Gör det lätt för dig att genomföra träningspasset genom att anordna ett hemmagym. Du kommer långt på några hantlar i olika vikter, yogamatta, träningsband, och andra redskap som passar dina favorit-rörelser. Inred ett hörn i lämpligt rum med snygga färger, ljus belysning och redskap som hjälper dig nå dina träningsmål, så kommer du märka att det blir mycket lättare att genomföra passen även de dagar när det först tar emot. 

4. Gör det roligt!

Huvudsaken med alla nya rutiner som vi vill ska bli en vana är att de ska vara roliga på något sätt! Det är tufft att träna, absolut, och nog är det svårt att nå några hälsomål utan att kämpa lite, men genom att fylla på med positiv energi och göra tillfället roligare kan det bli en stund du verkligen längtar efter. Unna dig en halvtimme eller timme som är helt din egen! Vare sig du är ute och springer, går på gym, eller tränar hemma:

   • Lyssna på musik som gör dig glad
   • Klä dig i färgstarka, härliga träningskläder
   • Investera i matchande tränings-accessoarer som verkligen blir pricket över i!

Genom att ladda träningstillfällena med positiv energi, lite väldesignade detaljer och upplyftande färger kommer din hjärna börja koppla tillfället till något som känns positivt. På så sätt kommer du både medvetet och undermedvetet börja gilla tanken på att träna. Har du några egna tricks för att göra träningen roligare eller för att orka hålla i dina hälsomål långt efter januari är förbi? Lämna en kommentar på vår Instagram eller tagga @wasawireless i dina träningsbilder så att vi också kan bli inspirerade - och lycka till! 

Är du återförsäljare? W.A.S.A. Wireless är enskild svensk distributör för Jessica Simpsons träningsprodukter och införsäljning pågår så att era kunder kan satsa på det nya året i stil.

Vänligen kontakta sales@wasawireless.com vid intresse.

Läs mer om produktutbudet på www.wasawireless.com/jessicasimpson.

Vår Blogg

Compare products

{"one"=>"Select 2 or 3 items to compare", "other"=>"{{ count }} of 3 items selected"}

Select first item to compare

Select second item to compare

Select third item to compare

Compare