WASA - Utvalda produkter till den Skandinaviska marknaden.

 
 

Nu är det dags att presentera WASA på den svenska marknaden.

Under många år så har jag jobbat globalt och varit med om att starta ,och marknadsföra flertalet nya varumärken. Det har varit en resa som har kostat mycket, men också gett mycket tillbaka. Ibland har jag haft anledning att undra om det varit värt det. Men sett i backspegeln så kan jag bara konstatera att jag fått unika kunskaper. Samt skapat ett nätverk av tillverkare och distributörer som är ovärderliga.

Vad är då det värt om man inte får ge det vidare?

Därför startade jag WASA, som visar på Sverige, och på Skandinavien. Det är mitt hemland, det är där jag vill ge min värdegrund som byggts under med och motgång. Att våga vara kvinna, ledare, människa mitt i en tuff affärsvärld, det är en utmaning i sig. Idag gör jag det med ett stort leende och ett inre lugn.

Jag har valt produkter och tillverkare som ger ett mervärde till återförsäljare och distributörer. Produkter som håller genom hela kedjan. Testade, hållbara, funktionella, och levererade med ett leende. Därför att vi är trygga och säkra. Vi VET vad vi levererar.

Just nu har vi fyra varumärken.

iWalk - batterier som vi valt för tekniken, designen och priset. Vi samarbetar med vår danska distributör för säkra och snabba leveranser.

iBOLT - Hållare och fästen för bilen. Jag har varit med om att starta iBolt. Världsledande Tele operatörer, som Verizon säljer stora volymer, varje månad. Inte EN enda backorder under hela 2016. Vilket säger en hel del om företaget. Brightstar är vår distributör i Norden sedan många år.

MyScreenProtector - Skärmskydd som är tillverkade i Europa. 70 personer jobbar heltid med BARA skärmskydd, sedan 11 år. Förpackningar som sticker ut i butik. Fullskärms glasskydd är bästsäljande. Säljs över hela världen. Det är en tuff marknad, MEN det finns något mer i hela företaget som berättigar till en chans.

Ventev - Där är vi Europa ansvariga och är oerhört stolta att presentera "high end vardagsprodukter." Förpackningen är fantastisk. Dubbelt med produkter på samma yta i butiken. Trådlös laddning, kablar och batterier. Billaddare och väggladdare med QualComm som partner. Det snabbaste på marknaden idag. Jag kommer att få tillfälle att återkomma om den teknologin. Vi tecknar just nu ett kontrakt med välkänd distributör. Återkommer med mer info snart.

 

 
 
Kontakta mig på annbritt@wasawireless.com eller på telefon : 073-5005684

Jag tar gärna en fika vid tillfälle! 

Tillsammans med starka Partners så vill vi erbjuda produkter och tjänster som ger det Ni behöver, och lite till.

Webinar möten som utbildar och ger styrka i försäljningen, är ett av våra verktyg.

Väl Mött!

Annbritt Lindberg/Ägare av WASA

Mobil: 073- 500 56 84 Mail: annbritt@wasawireless.com

 

 
Annbritt Lindberg