Bra, bättre och bäst

rsz_stock-image-121137960-xl-2015.jpg

BRA BÄTTRE OCH BÄST.

"Tankar från hängmattan"

I livet och personligt så strävar de flesta av oss att göra ett bra jobb, vara en bra människa och vara en bra kompis. Alla vill vi nog utvecklas och bli bättre också. Men nöjer vi oss där? Eller vill vi gå den där extra milen, ge mer, lära oss mer och utvecklas på de områden vi har fallenhet för.

Retail Cloud Matrix

WASA har under det senaste året genomgått en väldig förvandling. Vi hoppas att en hel del syns utåt, på vår webbsida och i vår kommunikation. Men mest av allt på våra varumärken och på de produkter vi erbjuder.  Vi har även ingått ett partnerskap med andra erfarna aktörer och bildat RCM - Retail Cloud Matrix. Just nu är vi 3 bolag vars ägare alla har mer än 20 års erfarenhet av tillbehör inom Telekommarknaden.

Genom RCM har har vi ett globalt nätverk och därigenom tillgång till flera av de bästa varumärken som marknaden kan erbjuda och vi har investerat i verktyg som gör att vi kan nå ut på ett bra och säkert sätt. 

Vi blickar nu framåt med tillförsikt klart medvetna om att vi har en hel del kvar att göra.

Var mot andra det du vill att de ska vara mot dig

Vårt mål är att vara den lilla aktören med den stora kompetensen och med den bästa kundvården. Och med den bästa tänker jag den hjärtligaste. Så snabb som den kan vara i ett litet företag. 

Framöver ska vi fokusera på att tydliggöra vilka produkter som är Bra, Bättre och Bäst. Vi ska bli tydligare och tillgängliggöra information och produkt-jämförelser. 

Vi är som allra bäst på att sälja direkt till större försäljningskanaler. Att erbjuda direktleverans från tillverkaren och på så sätt ge bästa möjliga pris till våra återförsäljare. Detta för att ge bra marginal att möta konkurrensen från den ökande Onlinehandeln  

 Aldrig har vi haft så bra varumärken i portföljen, aldrig har vi mött sån bra respons som vi gör nu. Vi går en spännande höst till mötes och jag älskar verkligen att få vara en del av den här marknaden.

Väl mött därute!

Ha en riktigt fin sommar!

2018-06-30

Annbritt Lindberg