Annbritt 10 punkter för ett gott liv

Efter sisa veckans händelser och gårdagens event med Michelle Obama så blir jag ännu mer bestämd i vissa beslut och regelr att följa tydligare. Så här kommer Annbritts 10 BUDORD


1. Låt INGEN släcka den eld du bär inom Dig. - Beskydda dina barn och närstående från att tappa sin glöd.

2. Lev och arbeta med människor som bygger upp och ger plats. - Ge plats själv åt andra att växa och bli dedikerade vuxna glada ansvarstagande människor - med kärlek och omsorg.

3. När vi sätter vår agenda - Börja med vad som är viktigast i familjen - nästa steg är att skapa plats för Dig själv att leva ett hälsosamt och sunt liv- EFTER DET så kommer planeringen för jobb. Låt inte jobbet ta all plats och familjen komma sist.

4. Låt ingen sätta dig i ett hörn och tala nedsättande till dig - bara skaka av dig det och gå!! - Oavsett om du älskar den personen- Dt är inte kärlek att bli förminskad och tappa livsgnistan. Kärlek är liv och GER liv.

5. Säg JA till Livet och NEJ till Tidstjuvar.

6. Det är ditt liv- din historia- det du fått som du kan ge av. Försök inte vara någon annan- Bli den bästa DU som du kan.

7. Var aldrig den smartaste i din omkrets- då växer du aldrig vidare. Omge dig med smarta kloka människor som uppskattar dig och vill lära av dig med. Alla har vi något att ge när vi kommer tillsammans.

8. Inför en VILODAG för dig och din familj som är helig och som för Er närmare varandra. Kontinuerliga samtal, skratt, middagar då ingen klagan och gnäll får vara i centrum. Bara hitta det som är gott denna dag...

9. Sluta med negativt tänkande. Sök hjälp om dina tankar drar dig neråt. Det går att bota och bli en positivt tänkande människa. Du blir friskare inte bara mentalt utan även fysiskt!

10. Var en generös person - Dela med dig av det du har - Ge så ska du få - det gäller som en andlig lag faktiskt.

IMG_5583.JPG
Annbritt LindbergComment