Nytt liv med Bamse Partners!

Jag älskar verkligen tillbehör till Smartphones.

Under så många år så har jag jobbat med tillbehör i stora delar av världen. Jag har tagit på mig uppdrag, kortare och längre, för att marknadsföra varumärken till olika kanaler.

Att jobba åt dessa bolag med olika krav på försäljning och engagemang, krav på att redovisa vad man gör har varit en enorm lärdom.

Men för mig så innebar det att min pliktkänsla gick igång så hårt att det blev inte kul längre. Det blev kravfyllt och hårt. Det blev inte kundens behov som styrde, utan mera ledningen på företaget och deras behov av siffror och redovisning.

När jag så beslutade mig för att starta om WASA och jobba själv så gick jag på en del nitar. Riktigt rejält - så till den grad att jag var på väg att ge upp tanken att den här branschen innehöll något gott.

Så möter jag då detta amerikanska företag Tzumi Electronics. En av de största tillverkarna i NordAmerika. Kontoret mitt på Manhattan / 16 våningar med showrooms med olika tillbehör.

Tzumi är partner med Best Buy, Nordström, Walgreens, Walmart, Macy’s, Home Depot och många många fler.

public.jpeg

Jag kommer att tänka på Bamse 😃 som säger : Är man stor och stark måste man vara snäll💪.. precis så är det med detta partnerskap. Generösare och vänligare människor får man leta efter. De resurser de har delar de med sig av.

Så ovanlig känsla för mig som mest mött kravfyllda listor och hårda attityder.

Tänk att det skulle dröja så många år innan jag fick uppleva detta, Idag kan jag gå in till en inköpare och lyssna in vad vi kan göra för dem. Inte vad de kan göra för oss.

Jag har resurser bakom mig som är mer än vad som krävs. Produkter att välja mellan och nyheter som regnar in.

Jag kan bara vara oerhört tacksam och glädja mig för varje ny dag.

Äntligen kan jag ärligt säga att jag älskar mitt jobb och mena det. Det har jag faktiskt inte gjort sedan jag hade blomsteraffär för 30 år sedan.

Det är aldrig för sent att börja om😃

Annbritt Lindberg